۱۴۰۳/۰۶/۰۶
اولین نمایشگاه بین‌المللی جاذبه‌های تحصیل در ایران
 نمایشگاه بین‌المللی جاذبه‌های تحصیل در ایران، مشتمل بر 12 رویداد با اهداف ذیل از 17 الی20 مهرماه در مصلی بزرگ امام خمینی تهران توسط سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می‌گردد.

نمایشگاه بین‌المللی جاذبه‌های تحصیل در ایران، مشتمل بر 12 رویداد با اهداف ذیل از 17 الی20 مهرماه در مصلی بزرگ امام خمینی تهران توسط سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با همکاری دانشگاه‌ها، برخی از دستگاه‌ها، مراکز آزفا و موسسات جذب برگزار می‌گردد.

مهمترین اهداف نمایشگاه:

· فرهنگ‌سازی، شبکه‌سازی و گسترش زیست‌بوم کنشگران موثر در حوزه جذب دانشجویان بین‌المللی

· معرفی ظرفیت‌های دانشگاه‌ها و موسسات جذب در حوزه جذب دانشجویان بین‌المللی

· ارائه پیشرفت‌های علمی و فناوری کشور در راستای افزایش جذابیت برای تحصیل در ایران

· ایجاد موازنه و تعامل بین موسسات جذب، اعزام و دانشگاه‌ها

·  ایجاد فضای تعاملی مناسب و رقابتی برای انجام مذاکرات و عقد قراردادهای جذب دانشجوی بین‌الملل

· ارائه بنیان‌های فرهنگی-تاریخی قوی کشور در راستای جذب دانشجوی بین الملل

برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی ifsiexpo.ir  مراجعه نمایید.

/_douranportal/usersfiles/put-content-manager2_3378/documents/takhasosi/english.pdf

news_030606.jpg

معاونت آموزش‌های بین‌الملل و آموزش‌های تخصصی دانشگاه