۱۴۰۳/۰۶/۰۱
رئیس دانشگاه صنعت نفت طی پیامی انتخاب آقای مهندس پاك نژاد به عنوان وزیر نفت دولت چهاردهم را تبریك گفتند
دکتر چهاردولی ضمن اشاره به ظرفیت 9 دهه فعالیت دانشگاه صنعت نفت در تربیت نیروی انسانی، اعلام کردند تمامی این ظرفیت در خدمت برنامه‌های راهبردی وزارت نفت در راستای جذب نخبگان و جلوگیری خروج سرمایه‌های انسانی قرار دارد.

رئیس دانشگاه صنعت نفت طی پیامی انتخاب آقای مهندس پاک نژاد به عنوان وزیر نفت دولت چهاردهم را تبریک گفتند.

در بخشی از این پیام آمده است: "جناب آقای دکتر پزشکیان که با شعار تخصص‌گرایی و اعتماد به بدنه‌ی کارشناسی موفق به کسب رای ملت ایران شده‌اند، با انتخاب جنابعالی به عنوان فردی جوان، متجهد، دارای صبغه‌ی علمی و سابقه‌ی کار کارشناسی و مدیریتی در صنعت نفت، مورد اعتماد ارکان نظام و از بدنه‌ی صنعت نفت برای کرسی وزارت نفت نشان دادند که بر عهد خود با مردم پایبند هستند و نمایندگان محترم نیز با رای اعتماد قاطع خود مهر تاییدی بر انتخاب شایسته‌ی رئیس‌جمهور زدند. جامعه‌ی دانشگاه صنعت نفت این انتخاب آگاهانه را به حضرتعالی، کارکنان خدوم و ارکان وزارت نفت تبریک گفته و آرزومند است صنعت نفت تحت مدیریت داهیانه‌ی حضرتعالی به قله‌های شکوفایی و بالندگی نائل آید، انشاالله."

ایشان در ادامه ضمن اشاره به ظرفیت 9 دهه فعالیت دانشگاه صنعت نفت در تربیت نیروی انسانی اعلام کردند تمامی این ظرفیت در خدمت برنامه‌های راهبردی وزارت نفت در راستای جذب نخبگان و جلوگیری خروج سرمایه‌های انسانی قرار دارد.

photo13228983414.jpg

photo13228984785.jpg