۱۴۰۳/۰۴/۲۴
اعزام دانشجویان دانشگاه صنعت نفت برای شركت در مدرسه بین‌المللی تابستانه دانشگاه صنایع شیمیایی پكن

با پیگیری معاونت بین‌الملل دانشگاه و در پی ایجاد ارتباطات علمی میان دانشگاه صنعت نفت با دانشگاه صنایع شیمیایی پکن، تعدادی از دانشجویان دانشگاه صنعت نفت برای شرکت در مدرسه بین‌المللی تابستانه این دانشگاه اعزام گردیدند.

این دانشگاه یکی از قدیمی‌ترین و معتبرترین دانشگاه‌های کشور چین به حساب می‌آید و پیگیری‌های لازم برای همکاری‌های متقابل با دانشگاه صنعت نفت در حال انجام است. مدرسه بین‌المللی تابستانه شامل کلاس‌های علمی، بازدید از مراکز فناوری، نوآوری و پژوهشی، همچنین فعالیت‌های اجتماعی و گشت و گذار در مکان‌های مهم فرهنگی و تاریخی می‌باشد.

news_030424.jpg

معاونت آموزش‌های بین‌الملل و آموزش‌های تخصصی دانشگاه