۱۴۰۳/۰۳/۱۰
امتیازات ویژه‌ی دانشگاه صنعت نفت برای ورودی‌های رتبه‌های برتر كنكور و دانشجویان برتر
 امتیازات ویژه‌ی دانشگاه صنعت نفت برای ورودی‌های رتبه‌های برتر کنکور و دانشجویان برتر در مقاطع کارشناسی و کارشناسی‌ارشد رشته‌­های فنی دانشکده‌­های مستقر در جنوب (آبادان و اهواز) اعلام گردید.

امتیازات ویژه‌ی دانشگاه صنعت نفت برای ورودی‌های رتبه‌های برتر کنکور و دانشجویان برتر:

مقطع کارشناسی

امتیازات ویژه برای داوطلبان مقطع کارشناسی‌ رشته‌­های فنی دانشکده‌­های مستقر در جنوب (آبادان و اهواز):

1. پرداخت کمک هزینه ماهیانه 100 میلیون ریال در سال اول تحصیل به پذیرفته­‌شدگان رتبه كشوري 1 تا 1000 و همچنین پرداخت كمك هزينه خريد يك دستگاه رايانه همراه به مبلغ پانصد میلیون ريال بصورت بلاعوض

2. پرداخت کمک هزینه ماهیانه 70  میلیون ریال در سال اول تحصیل به پذیرفته­‌شدگان رتبه كشوري 1001 تا 2000

3. پرداخت کمک هزینه ماهیانه 50  میلیون ریال در سال اول تحصیل به پذیرفته­‌شدگان رتبه كشوري 2001 تا 3000

تبصره: ادامه پرداخت کمک هزینه‌های فوق از ابتدای سال دوم به بعد تا سقف 8 نیمسال تحصیلی، منوط به کسب و حفظ معدل کل17 و بالاتر می‌باشد در غیر اینصورت، کمک هزینه آنان همانند دانشجویان عادی، پرداخت خواهد شد.

مقطع کارشناسی‌ارشد

مشمولین امتیازات ویژه:

داوطلبان مقطع کارشناسی‌ارشد برای رشته‌­های فنی دانشکده‌­های مستقر در جنوب (آبادان و اهواز) که دارای همه شرایط زیر باشند:

رشته کارشناسی آن‌ها با رشته قبولی کارشناسی‌ارشد منطبق باشد.

** امتیازات ویژه

پرداخت کمک هزینه ماهیانه 100 میلیون ریال در طول تحصیل تا سقف چهار نیمسال تحصیلی مشروط به حفظ کیفیت تحصیلی که شرایط آن توسط دانشگاه اعلام می‌شود.

** امتیازات اشاره شده در بالا پس از تکمیل فرم تعهدنامه توسط دانشجو قابل اجرا می‌باشد.

روابط عمومی دانشگاه
امتیاز :  ۴.۶۷ |  مجموع :  ۳