۱۴۰۲/۰۶/۱۳
دیدار سرپرست دانشگاه صنعت نفت با مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس
آقای دکتر محمد چهاردولی در این دیدار خواستار همکاری و تعامل بیشتر دانشگاه و هلدینگ جهت جذب فارغ‌التحصیلان دانشگاه و برگزاری دوره‌های آموزشی شدند.

آقای دکتر محمد چهاردولی سرپرست دانشگاه صنعت نفت با آقای دکتر علی عسکری مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس دیدار و گفتگو نمودند. در این دیدار دکتر چهاردولی با اشاره به نقش و وظیفه اصلی دانشگاه در تربیت نیروی انسانی متخصص و مورد نیاز صنعت نفت که گواه آن حضور فارغ‌التحصیلان این دانشگاه در راس و بدنه وزارت نفت می‌باشد، خواستار همکاری و تعامل بیشتر دانشگاه و هلدینگ جهت جذب فارغ‌التحصیلان دانشگاه و برگزاری دوره‌های آموزشی شدند.

آقای دکتر علی عسکری نیز ضمن استقبال از جذب فارغ‌التحصیلان دانشگاه صنعت نفت گفتند: از تمامی ظرفیت‌ها و امکانات موجود جهت ارتباط بیشتر و پویاتر و کمک به رفع مشکلات دانشگاه استفاده خواهیم نمود.

news_020613.jpg

روابط عمومی دانشگاه