۱۴۰۱/۰۹/۱۳
تفاهم‌نامه همكاری مشترك فی‌مابین دانشگاه صنعت نفت و سازمان حفاظت فنی و بهداشت كار وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی منعقد گردید
در این تفاهم‌نامه مقرر گردید کلیه آموزش‌های مربوط به کارکنان غیررسمی صنعت نفت در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی که متولی آن، سازمان مذکور می‌باشد؛ توسط دانشگاه صنعت نفت صورت پذیرد.

این تفاهم‌نامه به منظور همکاری مشترک جهت آموزش‌های مربوط به کارکنان غیررسمی صنعت نفت و با هدف نشر و گسترش آموزش‌های ایمنی و تحقیقات حفاظت فنی و ارتقاء فرهنگ ایمنی درمیان جامعه هدف، در روز شنبه مورخ 12 آذر ماه 1401 با حضور آقایان دکتر کریم سلحشور رئیس دانشگاه، دکتر سید مهدی میررکنی معاون آموزش‌های حرفه‌ای و آزاد دانشگاه، دکتر صادق صفارزاده رئیس دانشکده نفت محمودآباد و جناب آقای مهندس کرمی رئیس رئیس مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در دفتر ریاست دانشگاه صنعت نفت به امضاء رسید.

درحاشیه این جلسه آقایان دکترسلحشور رئیس دانشگاه صنعت نفت و مهندس کرمی رئیس مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار بر لزوم انجام  فعالیت‌ها و همکاری مشترک درحوزه دانش‌افزایی و تحقیقاتی و استفاده از ظرفیت‌های موجود فی مابین دو مجموعه با هدف اشاعه فرهنگ ایمنی و حفاظت فنی در صنایع و جامعه هدف تاکید نمودند.

news_010913(1).jpg

news_010913(2).jpg