۱۴۰۱/۰۶/۲۲
تفاهم‌نامه همكاری مشترك فی مابین دانشگاه صنعت نفت و دانشگاه تكنولوژی جنوب- دانشكده تكنولوژی مهندسی بصره منعقد گردید

این تفاهم‌نامه به‌منظور همکاری مشترک جهت تبادل دانشجو و استاد، برگزاری دوره‌های کوتاه مدت، انجام پروژه‌های مشترک و ... در روز پنجشنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۶/۱۷ توسط آقایان دکتر سید محمدحسین موسوی مسئول امور بین الملل دانشگاه صنعت نفت در حوزه کشورهای عربی و دکتر عدنان عبدالله عتیق رئیس دانشکده تکنولوژی بصره در محل دانشگاه تکنولوژی بصره عراق به امضاء رسید.
برخی از مفاد مورد توافق تفاهم‌نامه:
- برنامه‌های تشویقی تبادل دانشجو و تحصیل در خارج از کشور
- ایجاد برنامه‌های تحصیلی مشترک
- تبادل اعضای هیئت علمی به‌منظور تحقیق، تدریس و ارائه دروس ویژه در رشته‌های تخصصی خود
- ایجاد برنامه‌های تحقیقاتی مشترک
- همکاری در فعالیت‌های آموزشی یا کمک‌های اقتصادی با بودجه شخص ثالث
- تبادل دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی در خصوص طرح‌های تحقیقاتی خاص یا دروس مورد علاقه و اهمیت
- تبادل ادبیات علمی و آموزشی تولیدشده توسط هر یک از طرفین یا هر دو طرف و همچنین تبادل مطالب در مورد مرتبط ترین تحقیقات توسط محققان در دانشگاه صنعت نفت (PUT) و دانشکده تکنولوژی بصره
- برگزاری کنفرانس‌ها، سمینارها و سمپوزیوم‌های مورد علاقه موسسات
تفاهم‌نامه مذکور شامل ۷ ماده و ۹ بند می‌باشد.
شایان ذکر است که دانشگاه تکنولوژی بصره دارای رشته‌های سوخت و انرژی، پتروشیمی، شیمی و دیگر رشته‌های مهندسی می‌باشد و 90% دانش‌آموختگان آن، جذب صنعت نفت عراق می‌شوند.

news_010622.jpg

امور بین‌الملل دانشگاه