۱۴۰۱/۰۳/۳۱
ارتقای ضریب تاثیر (IF) مجله مهندسی IJOGST
ضریب تأثیر مجله مهندسی (IJOGST) دانشگاه صنعت نفت، از 0/125 در سال ۲۰18 به 0/250 در سال ۲۰19 ارتقا و چارک کیفی نشریه نیز در حوزه مهندسی شیمی به Q2 ارتقا پیدا کرده است.

در آخرین گزارش منتشر شده توسط پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، ضریب تأثیر مجله مهندسی (IJOGST) دانشگاه صنعت نفت، از 0/125 در سال ۲۰18 به 0/250 در سال ۲۰19 ارتقا یافته و در کنار این موفقیت، چارک کیفی نشریه مذکور نیز در زیرگروه "علوم فیزیکی" در حوزه مهندسی شیمی به Q2 ارتقا پیدا کرده است.

همچنین مجله علمی- پژوهشی IJOGST موفق گردید در پایگاه‌های بین‌المللی و تخصصی CAS و EBSCO نمایه گردد. بی‌تردید حضور در چنین پایگاه‌هایی، گام موثّری جهت نمایه‌سازی سطوح بالاتر و متعاقباً افزایش رویت‌پذیری مجله خواهد بود.

شایان ذکر است که کلیه فرآیندهای دریافت مقاله، داوری و اعلام نتایج این مجله به‌صورت اینترنتی بوده و در نهایت مجله به‌صورت آنلاین منتشر می‌گردد.

این موفقیت را به جامعه علمی دانشگاه صنعت نفت تبریک عرض می‌نمائیم.

جهت دریافت نشریه کلیک نمائید.

معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه