۱۴۰۰/۱۰/۲۲
یازدهمین شماره از نشریه الكترونیكی پتروپم (نشریه تخصصی مدیریت دارایی‌های فیزیكی صنعت نفت) منتشر شد
اين نشريه شامل جدیدترین اخبار، رویدادها و مقاله‌های حوزه مدیریت دارایی‌های فیزیکی صنعت نفت می‌باشد.

يازدهمين نسخه نشریه تخصصی مدیریت دارایی‌های فیزیکی صنعت نفت منتشر شد. این نشریه که در سامانه www.mag.petropam.ir  بارگذاری شده است، شامل جدیدترین اخبار، رویدادها و مقاله‌های حوزه مدیریت دارایی‌های فیزیکی صنعت نفت می‌باشد.

پژوهشگران، اندیشمندان، اعضای هیئت علمی، دانشجویان و تمامي علاقمندان این حوزه و حوزه‌های مرتبط، مي‌توانند با ارسال اخبار، مطالب علمی و مقالات پژوهشی به ارتقای کیفیت اين نشريه کمک نمایند.

برخي مباحث ارائه شده در اين نشريه:

· ارائه توانمندی‌های مرکز توسعه در نشست مشترک با شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی

· برگزاری دوره پایه برای شرکت مهندسی و توسعه نفت ایران، شرکت نفت مناطق مرکزی و شرکت ملی پتروشیمی

· منبع‌یابی فراگیر در نگهداری و تعمیرات

و ...

جهت دريافت نشريه كليك نمائيد.

معاونت آموزش‌هاي حرفه‌اي و آزاد دانشگاه