۱۴۰۰/۱۰/۲۱
توسعه همكاری‌های پژوهشی میان دانشكده نفت اهواز و شركت نفت و گاز اروندان
در اين نشست سرپرست دانشكده نفت اهواز و مديرعامل شركت نفت و گاز اروندان بر توسعه همكاري‌هاي علمي و پژوهشي تاكيد نمودند.

نشست مشترک سرپرست دانشکده نفت اهواز و هیئت امنای این‌دانشگاه با مدیر عامل شرکت نفت و گاز اروندان روز شنبه مورخ 18 دی ماه 1400 برگزار گرديد.

در این نشست دکتر شاهین کُرد سرپرست دانشکده‌ نفت اهواز با اشاره به ظرفیت‌های علمی این مجموعه اظهار کرد: این دانشکده آمادگی دارد با پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های اساتید برجسته و دانشجویان نخبه و مستعد خود در زمینه‌های آزمایشگاهی، شیمیایی، برگزاری دوره‌های تخصصی و پروژه‌های مختلف پژوهشی، زمینه‌های جدید همکاری را با شرکت نفت و گاز اروندان باز نمايد.

در ادامه اين جلسه مهندس عذاری اهوازی مدير عامل شركت نفت و گاز اروندان با تاکید به افزایش مشارکت و همکاری‌های دو جانبه بیان داشت: با توجه به رویکرد وزارت نفت در توجه جدی به دانشگاه صنعت نفت نفت امیدواریم گفتگوها و زمینه‌های مطرح شده منتهی به توافقات و تفاهم‌نامه‌های مشترک شود.

روابط عمومي دانشگاه