۱۴۰۰/۰۶/۲۸
گفتگوی روابط عمومی دانشگاه صنعت نفت با سرپرست معاونت دانشجویی و فرهنگی- اجتماعی دانشگاه در خصوص آغاز سال تحصیلی
آقاي دكتر متوسل سرپرست معاونت دانشجويي و فرهنگي- اجتماعي دانشگاه، در خصوص آغاز سال تحصيلي با روابط عمومي دانشگاه به گفتگو پرداختند.

1- آقاي دكتر متوسل، لطفاً به‌صورت مختصر خودتان را جهت دانشجويان جديدالورود معرفي كنيد؟

محسن متوسل هستم دكتراي مهندسي شيمي و عضو گروه مهندسي شيمي دانشكده نفت آبادان، حدود 30 سال هست كه افتخار خدمت در دانشگاه صنعت نفت را دارم و در حال حاضر سرپرستي حوزه معاونت دانشجويي و فرهنگي- اجتماعي دانشگاه را دارم و مسئوليت دانشكده نفت آبادان را نيز عهده دار هستم.

2- مهمترين فعاليت‌هاي حوزه معاونت دانشجويي و فرهنگي را به‌طور خلاصه بيان نمائيد.

نظارت بر كليه امور دانشجويي و سياست­‌گذاري و اتخاذ تصميم درباره مسائل و مشكلات دانشجويي كه شامل امور رفاهي، خوابگاه، تغذيه، مالي، بهداشت، مركز مشاوره و تربيت‌بدني بوده و همچنين نظارت بر فعاليت‌هاي فرهنگي، سياسي و اجتماعي دانشگاه به‌منظور ارتقاء فرهنگي و سياست‌گذاري‌هاي لازم براي رسيدن به اين هدف

3- چه اقداماتي در سال تحصيلي گذشته در خصوص بهبود وضعيت دانشجويان در حوزه معاونت خودتان انجام شده است؟

در زمينه بهبود و ترميم خوابگاه‌ها، رستوران‌ها، افزايش وام‌هاي دانشجويي اقداماتي صورت پذيرفته است.

4- چه اقداماتي جهت مشاركت پررنگ دانشجويان در فعاليت‌هاي فرهنگي در ايام كرونا شده است؟

با ايجاد سامانه‌هاي مجازي و حمايت‌هاي مالي و تشويقي سعي شده مشاركت دانشجويان در فعاليت‌هاي فرهنگي رشد چشمگيري داشته باشد.

5- چه تسهيلاتي براي دانشجويان جديدالورود در نظر گرفته شده است؟

برنامه استقبال از دانشجويان با مشاركت تشكل‌هاي دانشجويي جهت آنان برنامه‌ريزي شده‌، تمامي مراحل پذيرش، ثبت‌نام و كلاس‌هاي آنان نيز به‌صورت مجازي برگزار مي‌گردد.

6- ارتباط و تعامل معاون دانشجويي و فرهنگي- اجتماعي با تشكل‌هاي دانشجويي در ايام كرونا به چه صورت است؟

از طريق ايميل، پيام‌رسان‌هاي مجازي (واتساپ، سروش و ...) و تماس تلفني درخواست‌ها دريافت و جلسات برگزار گرديده و سپس برنامه‌­هاي مصوب در فضاي مجازي برگزار مي­‌گردد.

7- آيا امسال دانشجويان امكان اسكان در خوابگا‌ها را دارند؟

اگر ستاد كرونا اجازه حضور را صادر كند دانشگاه آمادگي پذيرش دانشجويان را دارد.

8- دانشجويان تحصيلات تكميلي چطور؟

در حال حاضر دانشجويان تحصيلات تكميلي با توجه به مجوز اخذ شده از وزارت علوم، تحقيقات و فناوري جهت انجام پايان‌نامه‌هاي خود كه نياز به كارآزمايشگاهي دارند با رعايت پروتكل‌ها در خوابگاه اسكان دارند.

9- ارتباط معاونت دانشجويي با دانشجويان چگونه و از چه طريق خواهد بود؟

از طريق تماس تلفني، ايميل و سامانه‌هاي مجازي

10- در پايان، پيام شما به دانشجويان در ابتداي سال تحصيلي جديد چي هست؟

به همه عزيزان تبريك عرض نموده و برايشان آرزوي موفقيت و سلامتي داشته و توصيه مي‌كنم از فرصت بدست آمده كمال استفاده را نموده و تلاش نمايند هر روز حتي يك كلمه هم شده به دانسته‌ها و علم خود بيافزايند. آينده كشور عزيزمان ايران بدست شما خواهد بود هر چه توانمندتر باشيد افق آينده روشن­تر خواهد بود.

روابط عمومي دانشگاه