۱۴۰۰/۱۰/۱۳
selectedimage
مراسم تشییع شهید گمنام و بزرگداشت سالگرد شهادت سردار سلیمانی

طي مراسمي،  پيكر شهيد گمنام 27 ساله از عمليات رمضان ظهر امروز دوشنبه 13 دي ماه 1400 با حضور رئيس دانشگاه صنعت نفت، رئيس دانشكده نفت آبادان، اعضاي هيئت علمي، مسئولين و كاركنان دانشگاه در جوار يادمان دو شهيد گمنام دانشكده نفت آبادان تشييع گرديد.

در آغاز، پيكر پاك اين شهيد، در يادمان دو شهيد گمنام دانشكده نفت آبادان قرار گرفت و مسئولين، اساتيد و كاركنان دانشگاه صنعت نفت با حضور پرشور خود در مراسم تشييع، با آرمان‌هاي شهدا و امام راحل حضرت امام خميني (ره) تجديد ميثاق نموده و به نداي رهبر انقلاب لبيك گفتند.

پس از آن پيكر مطهر شهيد گمنام وارد نمازخانه دانشكده شد. قاريان ممتاز كشوري و بين‌المللي آقايان شاهين خزلي و شجاع زويدات به مناسبت دومين سالگرد شهادت سردار دلير اسلام، سپهبد حاج قاسم سليماني در حضور شهيد گمنام به ابتهال‌خواني و قرائت قرآن پرداختند.

در پايان، كاركنان، شهيد گمنام را جهت عزيمت و تدفين در بوستان باغ معين اهواز بدرقه نمودند.

2 - copy 1.jpg