۱۴۰۰/۰۸/۲۸
تبریك فرمانده پایگاه مقاومت بسیج دانشگاه به مناسبت هفته بسیج

بسیج, یعنی نیروی كارآمد كشور برای همة میدانها

مقام معظم رهبری

حضور پر رنگ و موفق بسیج در جنگ تحمیلی، ارزش بسیج را بیش از گذشته در برابر چشم ها قرار داد. ازاین رو، بیشتر مردم، بسیج را به عنوان نهادی نظامی می شناسند. باید توجه داشت که گرچه یکی از وظیفه های مهم بسیجیان، آمادگی نظامی برای دفاع از خطرهای نظامی است، ولی بسیج در نظر امام خمینی رحمه الله ، تکلیفی فراتر از این دارد.

در اندیشه ایشان، بسیج، نهادی اجتماعی است. نهادی گسترده که پاسخ گوی بسیاری از نیازهای اساسی و حیاتی جامعه است و چنان با بخش های دیگر نظام پیوند دارد که جدایی آنها از هم در جامعه اسلامی امکان پذیر نیست. بسیج با کارکردهای گوناگون خود، یاری رسان نیازهای آموزشی، عمرانی، سیاسی، دفاعی و... است.

فرارسیدن هفته بسیج که روزهای هفته به نام  بسیج و اقتصاد مقاومتی، علم و پژوهش، عدالت و مبارزه با فساد، عزت ملی و مرزبندی با دشمن، استقلال و آزادی، سبک زندگی و معنویت و اخلاق نام‌گذاری شده‌ است رابه اساتیدمحترم دانشجویان عزیزوهمکاران پرتلاش وبسیجیان درصحنه دانشگاه صنعت نفت تبریک عرض مینمایم

محمدبدری

فرمانده پایگاه مقاومت بسیج دانشگاه صنعت نفت