۱۴۰۰/۰۶/۱۸
selectedimage
تسلیت شهادت سرافراز سرگرد مهدی آزمون

وَلاَ تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُواْ فِی سَبِيلِ اللّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاء عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ

شهادت یکی از مأموران شجاع و غیور نیروی انتظامی، شهید مهدی آزمون در راه تأمین نظم و امنیت جامعه، فضای استان را غرق در اندوه کرد و مایه تألم و تأثر فراوان شد.

یاد و خاطره این سرباز سرافراز و شهید مدافع حریم امنیت که جان خود را در راه ایجاد نظم و آرامش و مبارزه با هنجارشکنان و اخلال‌گران امنیت جامعه در طبق اخلاص گذاشت، در یاد و خاطره مردم قدرشناس خوزستان جاودانه خواهد ماند.
اینجانب شهادت مظلومانه این سرباز سرافراز عرصه نظم و امنیت را به خانواده محترم ایشان، فرماندهان و افسران خدوم نیروی انتظامی و مردم بزرگوار استان خوزستان وبویژه مردم شهیدپرورآبادان تسلیت می‌گویم و از درگاه خداوند متعال برای آن شهید والامقام، علو درجات و برای بازماندگان، صبر و اجر مسألت دارم.

محسن متوسل
رئیس دانشکده نفت آبادان