۱۴۰۰/۰۸/۲۴
پیام تسلیت ریاست دانشگاه صنعت نفت در پی درگذشت استاد گرانقدر دكتر سیدحسین موسوی
مرحوم از اعضاي هيئت علمي دانشگاه و عضو گروه علوم پايه دانشكده نفت اهواز بودند.

بازگشت همه بسوی اوست

با کمال تأسف و تأثر باخبر شدیم آقاي دكتر سيدحسين موسوي، استاد پرتلاش گروه علوم پايه دانشكده نفت اهواز، دعوت حق را لبیک گفته و به ديار باقي شتافتند.

از سوابق مرحوم موسوي علاوه بر عضویت در گروه علوم پایه دانشکده نفت اهواز، مي‌توان به ریاست آموزشکده فنی اهواز، ریاست دانشکده نفت آبادان و معاونت آموزش‌های حرفه‌ای و آزاد دانشکده نفت اهواز اشاره نمود.

ايشان در راه تعلیم و تربیت جوانان نخبه کشور و هم‌چنین خدماتی ارزشمند برای بالندگی ايران اسلامي از هیچ کوششی فروگذار نکردند.

اينجانب درگذشت آن مرحوم را به خانواده محترم و بازماندگان ايشان، اعضاي هيئت علمي، كاركنان و دانشجويان دانشگاه صنعت نفت تسليت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای آن فقید سعید، آمرزش و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان  صبر و شکیبایی مسئلت مي‌نمايم.

كريم سلحشور

رئيس دانشگاه صنعت نفت