۱۴۰۰/۰۶/۱۷
امكان درخواست صدور گواهی فارغ‌التحصیلی، كارنامه فارسی غیررسمی و لغو معافیت تحصیلی به صورت الكترونیكی فراهم گردید
امکان درخواست صدور گواهي فارغ‌التحصيلي، كارنامه فارسي غيررسمي و لغو معافيت تحصيلي به‌صورت الکترونيکي در پيشخوان خدمت سامانه آموزشي گلستان راه‌اندازي گرديد.

به اطلاع دانش‌آموختگان گرامی کلیه مقاطع تحصیلی دانشگاه صنعت نفت می‌رساند اين دانشگاه در راستاي تسهيل فرآيند دريافت مدارک تحصيلي، امکان درخواست صدور گواهي فارغ‌التحصيلي، كارنامه فارسي غيررسمي و لغو معافيت تحصيلي را به‌صورت الکترونيکي در پيشخوان خدمت سامانه آموزشي گلستان راه‌اندازي نموده و از تاریخ 17 شهریور (امروز) دانش‌آموختگان می‌توانند مدارک تحصیلی مورد تقاضا را در پیشخوان خدمت سامانه آموزشی گلستان درخواست نموده و از طریق سیستم در کوتاه‌ترين زمان ممکن دريافت نمايند. لذا پاسخگويي به درخواست‌ها به صورت حضوري يا از طريق نمابر امكان پذير نمي‌باشد.

لازم است کلیه دانش‌آموختگاني كه به سيستم گلستان دسترسي دارند جهت ثبت درخواست مدارک تحصیلی فوق، به سامانه آموزشی دانشگاه به آدرس http://edu.put.ac.ir مراجعه و پس از ورود به سیستم در منوی پیشخوان خدمت، درخواست خود را ثبت و پیگیری نمایند. ساير دانش‌آموختگاني كه به سامانه مربوطه دسترسي ندارند مي‌توانند با تكميل فرم ذيل نسبت به دريافت شناسه كاربري و گذرواژه خود اقدام لازم را بعمل آورند.

فرم دريافت شناسه كاربري

راهنمای ثبت درخواست در سامانه گلستان