۱۴۰۰/۰۳/۲۳
بیانیه دانشگاه صنعت نفت در خصوص انتخابات
دانشگاه صنعت نفت همراه آحاد مردم، حضور پرشکوه خود را در انتخابات ۲۸/ خرداد/ ۱۴۰۰ همانند ادوار گذشته عمل به تکلیف خود و پاسداری از خون هزاران شهید کشور عزیز ایران می‌داند.

مقام معظم رهبری:

کسانی که در انتخابات شرکت می‌کنند، در واقع برای اقتدار کشورشان، برای حفظ کشورشان، برای امنیت خودشان و آینده و سرنوشت کشور دارند تلاش می‌کنند.

آنچه مسلم است، انتخابات تجلی اراده ملت و نماد مردم‌سالاری دینی کشور است، انتخابات به معنای حقیقی کلمه، فرصتی مهم برای ایران عزیز و عامل بی‌بدیل برای استحکام پایه‌های نظام اسلامی خواهد بود، مسئله اول و مهم در انتخابات این است که همه در این حماسه ملی شرکت کنند و شور و نشاط ملت ایران را به‌عنوان ملتی پویا و زنده و علاقمند به سرنوشت خود و آینده کشورشان را مثل ادوار گذشته به جهانیان نشان دهند، پر واضح است همه کسانی که سرافرازی و افتخار ایران اسلامی و تحقق تمامی آرمان‌های استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی را می‌خواهند بایستی با انتخاب آگاهانه و با مشارکت حداکثری در سرنوشت کشور سهیم باشند، ملتی که با تاسی به آموزه‌های دینی و انقلابی همیشه توانسته است خلاف خواسته دشمن و با توکل بر خدای متعال هرگونه تهدید را به فرصت ناب برای ایجاد افتخار و شوکت کشور تبدیل نموده و پیام همبستگی را به تمامی جهانیان منتقل نمایند.

دانشگاه صنعت نفت همراه آحاد مردم که همیشه آگاهانه صدای آزادی و سربلندی کشور را با پیروی از ولایت سر دادند، حضور پرشکوه خود را در انتخابات ۲۸/ خرداد/ ۱۴۰۰ همانند ادوار گذشته عمل به تکلیف خود و پاسداری از خون هزاران شهید کشور عزیز ایران می‌داند.

روابط عمومي دانشگاه