۱۳۹۸/۰۲/۲۳
اهداء گواهینامه بین‌المللی تائید استاندارد در زمینه Fire Fighting به دانشگاه صنعت نفت
گواهینامه بین‌المللی تایید استاندارد دانشگاه صنعت نفت در زمینه Fire Fighting که توسط موسسه استاندارد بین‌المللی ITAO صادر گرديده است به دانشگاه اهدا شد.

مدیران شرکت دانش گستران نفت و گاز، آقایان دکتر دلاور و مهندس دیوید پتیت طی جلسه‌ای در روز يك‌شنبه مورخ 22 ارديبهشت ماه سال جاري، گواهینامه بین‌المللی تایید استاندارد دانشگاه صنعت نفت در زمینه Fire Fighting که توسط موسسه استاندارد بین‌المللی ITAO صادر گرديده است را به آقاي دكتر كريم سلحشور رئيس دانشگاه اهدا نمودند.

شرکت دانش گستران نفت و گاز برگزارکننده دوره‌های آموزشی مرتبط با صنایع نفت، گاز و پتروشیمی و تنها سازمان صادرکننده گواهینامه‌های بین‌المللی برای فارغ‌التحصیلان این دوره‌ها، متعاقب با عقد قرارداد همکاری با دانشگاه صنعت نفت، اولین دوره آموزش اطفاء حریق را در 20 مهر ماه سال جاری در محل دانشکده نفت شهيد تندگويان آبادان برگزار خواهد نمود.

موسسه استاندارد بین‌المللی ITAO در اسفند ماه سال 97 نمایندگان خود را جهت بررسی و بازرسی امکانات دانشكده نفت شهيد تندگويان آبادان، دانشكده نفت اهواز و دانشكده علوم‌ دريايي محمودآباد اعزام نموده و با توجه به مورد تایید بودن فضای آموزشی و امکانات آموزش آکادمیک، اقدام به صدور گواهینامه مذبور نموده است.

معاونت آموزش‌هاي حرفه‌اي و آزاد