۱۳۹۸/۰۱/۳۱
فراخوان پذیرش دانشجوی استعداد درخشان و ممتاز در مقطع كارشناسی‌ارشد بدون آزمون برای سال تحصیلی 99-98
دانشگاه صنعت نفت در جهت اجراي آئين‌نامه پذيرش بدون آزمون استعدادهاي درخشان، از ميان دانشجويان ممتاز براي سال تحصيلي 99-98 تعدادي دانشجو در مقطع كارشناسي‌ارشد به صورت بدون آزمون پذيرش مي‌نمايد.

دانشگاه صنعت نفت در جهت اجراي آئين‌نامه پذيرش بدون آزمون استعدادهاي درخشان در دوره تحصيلي كارشناسي‌ارشد از ميان دانشجويان ممتاز و استعداد درخشان مقطع كارشناسي دانشگاه صنعت نفت و ساير دانشگاه‌هاي معتبر دولتي (به جزء دانشگاه‌هاي پيام نور، آزاد اسلامي، فرهنگيان، غير دولتي- غير انتفاعي، علمي- كاربردي، فني حرفه‌اي، پرديس‌هاي بين‌المللي (خودگردان) و آموزش‌هاي الكترونيك) طبق موارد مندرج در اين اطلاعيه و مطابق مفاد آئين‌نامه، پس از بررسي مدارك علمي- پژوهشي متقاضيان حائز شرايط، براي سال تحصيلي 99-98 تعدادي دانشجو در مقطع كارشناسي‌ارشد به صورت بدون آزمون پذيرش مي‌نمايد.

متقاضيان مي‌توانند جهت دريافت آئين‌نامه و فرم‌هاي مربوطه به سايت تحصيلات تكميلي دانشگاه مراجعه نمايند.

تحصيلا تكميلي دانشگاه