۱۳۹۸/۰۱/۲۶
درخشش دانشگاه صنعت نفت در مسابقات جهانی EAGE
تیم دانشگاه صنعت نفت (دانشکده نفت اهواز) به جمع شش تیم پایانی مسابقات جهانی EAGE Laurie Dake Field Chalange سال ۲۰۱۹ راه یافت.

در این رقابت بین‌المللی، تیم‌های شرکت‌کننده می‌بایستي طرح توسعه جامعی برای یکی از میادین نفتی واقعی ارائه نمایند. این مسابقه دربرگیرنده‌ی تمام علوم مرتبط با مهندسی نفت در زمینه توسعه یک میدان (شامل: اکتشاف، توسعه و بهره‌برداری) است که سالیانه توسط انجمن علوم زمین اروپا (EAGE) با حمایت یکی از شرکت‌های بزرگ نفتی دنیا (در مسابقات امسال، شرکتBP) در سطح جهانی برگزار می‌شود. بعد از اتمام دور دوم این مسابقه‌ی سه مرحله‌ای، تیم دانشگاه صنعت نفت به همراه تیم‌های دانشگاه‌های University of Stavanger (نروژ)، IFP School (فرانسه)، Dalhousie University (کانادا)، Institut Teknologi Bandung (اندونزی) و Instituto Mexicano del Petroleo (مکزیک) به مرحله ی نهایی راه یافته است. لازم به ذکر است مرحله‌ی نهایی (فینال) این رقابت با حضور شش تیم منتخب در تاریخ 12 خرداد در لندن با ارائه‌ی برنامه‌های توسعه میدان هر گروه در حضور داوران شرکت BP برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است که جایزه موفقیت در این مرحله، تقبل هزینه مسافرت به لندن و اسکان اعضای تیم در زمان برگزاری مسابقه نهایی توسط انجمن EAGE می‌باشد.

این موفقیت را به خانواده دانشگاه صنعت نفت تبریک عرض می‌نمائيم.

اطلاعات: https://students.eage.org/en/laurie-dake-challenge/how-to-participate

اعضای تیم: دکتر شاهین کٌرد (سرپرست تیم)، ابوذر سلیمان زاده، حمیدرضا اسعدیان، سعید پروین، علی اکبر روزشناس، سید امین موسوی

معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه