رو عنوان : با همکاری دانشگاه صنعت نفت و پارک علم و فناوری خوزستان؛
عنوان : نخستین جشنواره ایتاپ (ایده‌های برتر) در اردیبهشت ماه سال 98 برگزار خواهد شد
 ۱۳۹۷/۱۲/۱۸
منبع خبر : معاونت پژوهش و فناوري

امتیاز :  ۳.۵۰ |  مجموع :  ۲

نخستین جشنواره ایتاپ (ایده‌های برتر) با همکاری دانشگاه صنعت نفت و پارک علم و فناوری خوزستان در اردیبهشت ماه سال 98 برگزار می‌گردد. هدف اصلی این جشنواره سوق دادن افکار خلاقانه دانشجویان به سمت ارائه هر گونه ایده خام پیرامون رفع نیازها و مشکلات روز صنعت نفت (اکتشاف، حفاری و استخراج، مخازن، بهره‌برداری، ایمنی و بازرسی  فنی، اتوماسیون و ابزار دقیق، سیستم‌ها و تجهیزات مکانیکی، مدیریت انرژی، مشکلات محیط زیستی)، گاز و پتروشیمی، در راستای افزایش کارآیی و ارتقاء کمی و کیفی این صنعت و تقویت زیرسازهای اقتصاد مقاومتی از طریق بومی‌سازی دانش و فناوری می‌باشد. به نفرات برتر این جشنواره طی مراسم رسمی جوایزی از سوی پارک علم و فناوری خوزستان تحویل و زمینه و تسهیلات لازم جهت عملیاتی نمودن ایده‌ها و تجاری‌سازی آن‌ها برای هر کدام از  ایده‌دهندگان فراهم خواهد گردید. علاقمندان می‌تواند حداکثر تا تاریخ 98/02/02 با مراجعه به سایت  www.itapf.ir نسبت به ثبت ایده و شرکت در جشنواره مذکور اقدام نمایند.