• تاريخ :
     ۱۳۹۷/۱۲/۱۸
با همکاری دانشگاه صنعت نفت و پارک علم و فناوری خوزستان؛
نخستین جشنواره ایتاپ (ایده‌های برتر) در اردیبهشت ماه سال 98 برگزار خواهد شد
هدف اصلی این جشنواره، سوق دادن افکار خلاقانه دانشجویان به سمت ارائه هر گونه ایده خام پیرامون رفع نیازها و مشکلات روز صنعت نفت، گاز و پتروشیمی می‌باشد.

نخستین جشنواره ایتاپ (ایده‌های برتر) با همکاری دانشگاه صنعت نفت و پارک علم و فناوری خوزستان در اردیبهشت ماه سال 98 برگزار می‌گردد. هدف اصلی این جشنواره سوق دادن افکار خلاقانه دانشجویان به سمت ارائه هر گونه ایده خام پیرامون رفع نیازها و مشکلات روز صنعت نفت (اکتشاف، حفاری و استخراج، مخازن، بهره‌برداری، ایمنی و بازرسی  فنی، اتوماسیون و ابزار دقیق، سیستم‌ها و تجهیزات مکانیکی، مدیریت انرژی، مشکلات محیط زیستی)، گاز و پتروشیمی، در راستای افزایش کارآیی و ارتقاء کمی و کیفی این صنعت و تقویت زیرسازهای اقتصاد مقاومتی از طریق بومی‌سازی دانش و فناوری می‌باشد. به نفرات برتر این جشنواره طی مراسم رسمی جوایزی از سوی پارک علم و فناوری خوزستان تحویل و زمینه و تسهیلات لازم جهت عملیاتی نمودن ایده‌ها و تجاری‌سازی آن‌ها برای هر کدام از  ایده‌دهندگان فراهم خواهد گردید. علاقمندان می‌تواند حداکثر تا تاریخ 98/02/02 با مراجعه به سایت  www.itapf.ir نسبت به ثبت ایده و شرکت در جشنواره مذکور اقدام نمایند.

منبع خبر
معاونت پژوهش و فناوري