۱۳۹۷/۱۱/۱۷
همایش فجر فاطمی در دانشكده نفت آبادان برگزار شد
اين همايش به مناسبت دهه مبارك فجر و ايام فاطميه در سالن اجتماعات دانشكده نفت شهيد تندگويان آبادان در روز چهارشنبه مورخ 97/11/17 برگزار گرديد.

در اين مراسم حضرت آيت‌الله فرحاني نماينده محترم مردم خوزستان در مجلس خبرگان، دكتر سلحشور رئيس دانشگاه، دكتر متوسل رئيس دانشكده نفت آبادان، حجت‌الاسلام ابراهيمي‌پور امام جمعه شهرستان آبادان و حجت الاسلام دهدشتي حضور داشتند.

اين مراسم با تلاوت آياتي از كلام‌الله مجيد و پخش سرود ملي آغاز گرديد. در ادامه آقاي دكتر سلحشور ضمن خوش‌آمدگويي خاطر نشان كردند كه آموزه‌هاي اين ايام نبايد فراموش شود.

سپس حضرت آيت‌الله فرحاني به ايراد سخنراني پرداخته و با اشاره به تمدن اسلامي و نقش آن در جوامع، به دستاوردهاي جمهوري اسلامي پس از انقلاب و تاثير آن در منطقه اشاره نمودند.

در پايان مراسم نيز نماز وحدت به امامت آيت‌الله فرحاني در نمازخانه دانشكده برگزار گرديد.

همچنين پيش از شروع مراسم ميهمانان و مسئولين دانشگاه با حضور در يادمان شهداي دانشكده نفت آبادان، با قرائت فاتحه ياد اين عزيزان را گرامي داشتند.

روابط عمومي دانشگاه