۱۳۹۷/۰۷/۱۰
با هدف ارتقاء اطلاع‌رساني؛
وب‌سایت جدید دانشگاه صنعت نفت راه‌اندازی شد
وب‌سايت جديد دانشگاه صنعت نفت با رونمايي از وب‌سايت واحدهاي آموزشي و با هدف ارتقاء اطلاع‌رساني راه‌اندازي شد.

فاز اول و دوم پايگاه جديد اطلاع‌رساني دانشگاه صنعت نفت به همت مركز فناوري اطلاعات و روابط عمومي دانشگاه با همكاري ساير واحدها، همزمان با شروع سال تحصيلي جديد راه‌اندازي گرديد.

این سامانه با هدف اطلاع‌رسانی و خدمت‌‌رساني بهتر به همه‌ي مخاطبان، با رویکردی جدید و با تکیه بر روش‌های نوين با محوريت علمي- آكادميك طراحي شده است.

مهمترين ويژگي‌ها و خصوصيات:

- ماهيت علمي- آموزشي و پژوهشي وب‌سايت

- قرار گرفتن گزينه‌هاي پركاربرد در صفحه اصلي

- زيبايي و كاربر پسند بودن

- سهولت بيشتر براي كاربران جهت دسترسي به خدمت مورد نظر

- استفاده از طراحي واكنش‌گرا (ريسپانسيو)

- بهره‌مندي از امنيت بيشتر

- آرشيو مناسب براي اخبار و اطلاعيه‌ها

- امكان طراحي فرم‌هاي كاربردي و ايجاد اتوماسيون براي برخي فرآيندها

- ايجاد وب‌سايت‌هاي مستقل به لحاظ محتوايي براي دانشكده‌ها به منظور ايجاد سهولت بيشتر در مديريت و بروزرساني محتواي مندرج در آن‌ها

- تغيير ساختار فني وب‌سايت

- استفاده از تكنولوژي‌هاي نو در طراحي نسخه جديد

اين دانشگاه در نظر دارد در فاز سوم نسبت به تكميل محتوا و ايجاد ديگر صفحات مورد نياز كه در لايه‌هاي پايين‌تر قرار دارند، اقدام نموده و همچنين با توجه به اينكه بخش چشمگيري از مخاطبان و بازديد كنندگان اين وب‌سايت خارجي هستند، در فاز چهارم و پاياني نسبت به ايجاد وب‌سايت انگليسي و بروزرساني محتواي آن اقدام خواهد شد كه اين مهم قطعاً در ارائه برنامه‌ها و موفقيت‌هاي دانشگاه موثر خواهد بود.

اين سامانه به عنوان مرجع و پايه اطلاعات براي تمام واحدها و مراكز تابعه دانشگاه صنعت نفت خواهد بود.

کلیه اساتید، دانشجویان، همکاران، جامعه‌ي دانشگاهی و مخاطبین عزیز مي‌توانند پیشنهادات، انتقادات و هر مطلبی که موجب ارتقای کیفی وب‌سایت جدید دانشگاه می‌گردد را  از طریق پست الکترونیک putwebsite@put.ac.ir ارسال نمایند.

روابط عمومي دانشگاه