۱۳۹۷/۰۷/۰۴
موفقیت كانون همیاران سلامت روان دانشگاه صنعت نفت در سومین همایش كشوری همیاران دانشگاه‌ها
سومین همایش کشوری کانون‌های دانشجویی همیاران سلامت روان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گرديد.

سومین همایش کشوری کانون‌های دانشجویی همیاران سلامت روان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور با رویکرد اجتماعی شدن امر پیشگیری از اعتیاد، با حضور معاون وزير علوم و رئيس سازمان امور دانشجويان، مديركل دفتر مركزي مشاوره وزارت علوم تحقيقات و فناوري، معاون كاهش تقاضا و توسعه مشاركت‌هاي مردمي ستاد مبارزه با مواد مخدر، از تاریخ 11 الي 13 شهریور ماه 1397 در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گرديد.

در این همایش، دانشگاه فردوسی مشهد با همکاری مجتمع آموزش عالی کشاورزی و دامپروری تربت جام و با حمایت مالی ستاد مبارزه با مواد مخدر، میزبان تعدادی از  مسئولین وزارتی و 500 کارشناس و دانشجو عضو شورای مرکزی کانون همیاران سلامت روان دانشگاه‌های سراسر کشور بود.

اهداف این همایش:

- ارائه آموزش‌های پیشگیرانه در زمینه آسیب‌های اجتماعی به ویژه اعتیاد

- تلاش در جهت تقویت روحیه انسان دوستی و نوع دوستی در بین دانشجویان

- جذب، سازماندهی و تربیت دانشجویان به منظور آماده ساختن آنان در انجام خدمات همیاری در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی

- توانمندسازی و تقویت روحیه خودباوری در زمینه اشتغال و کارآفرینی

- تبادل تجربیات بین اعضای کانون‌ها و آشنایی با سازمان‌ها و نهادها و دستگاه‌های موثر در فعالیت‌های پیشگیرانه و سلامت محور

در این همایش، 12 کارگاه آموزشی با محورهای علمی اجتماعی شدن امر پیشگیری،  خود مراقبتی، مغز وابسته، شکست عاطفی و نشاط اجتماعی برگزار و در پايان، كانون همياران سلامت روان دانشگاه صنعت نفت به عنوان رتبه ممتاز منطقه 10 كشوري انتخاب گرديد.

روابط عمومي دانشگاه