۱۴۰۲/۱۲/۲۱
ارتقاء مرتبه علمی 3 عضو هیئت علمی دانشگاه صنعت نفت
رتبه علمی آقای دکتر راشد از دانشیاری به استادی و خانم دکتر حموله و آقای دکتر عدالت از استادیاری به دانشیاری ارتقاء یافت.

رتبه علمی 3 عضو هیئت علمی دانشگاه صنعت نفت ارتقاء یافت.

رتبه علمی آقای دکتر غلامرضا راشد دانشیار گروه آموزشی بازرسی فنی دانشکده نفت آبادان به مرتبه استادی ارتقاء یافت.

آقای دکتر راشد دارای مدرک دکتری در رشته مهندسی مکانیک- طراحی جامدات از دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی و عضو هیئت علمی دانشکده نفت آبادان می‌باشد.

همچنین رتبه علمی سرکار خانم دکتر طوبی حموله استادیار گروه آموزشی علوم پایه و زبان خارجه دانشکده نفت اهواز و آقای دکتر پدرام عدالت استادیار گروه آموزشی مکانیک دانشکده نفت آبادان به مرتبه دانشیاری ارتقاء یافتند.

خانم دکتر حموله دارای مدرک دکتری در رشته شیمی- شیمی فیزیک از دانشگاه شهید بهشتی و عضو هیئت علمی دانشکده نفت اهواز و آقای دکتر عدالت دارای مدرک دکتری در رشته مهندسی دریا- کشتی‌سازی از دانشگاه صنعتی امیرکبیر و عضو هیئت علمی دانشکده نفت آبادان می‌باشند.

اين موفقيت را به این عزیزان، اساتيد گرانقدر، دانشجويان عزيز و كاركنان گرامي دانشگاه تبريك عرض مي‌نمائيم.

معاونت آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه