۱۳۹۹/۱۲/۳۰
پیام تبریك روابط عمومی دانشگاه صنعت نفت به مناسبت آغاز سال جدید
امیدواریم در سال جدید جامعه بشری از شر ویروس منحوس کرونا رهایی یابد و رنگ و بوی طبیعی زندگی به دنیا بازگردد.

یا مُقَلِّبَ الْقُلُوب وَ الْأَبْصَارِ یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَارِ
 یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَال

فرا رسیدن بهار طبیعت فرصتی است برای تازه شدن افکار و اعمال و طراوت نوروز امسال با مقارن بودن اعیاد بزرگ شعبانیه دو چندان گردیده است.
میلاد با سعادت سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع)، علمدار کربلا حضرت ابوالفضل العباس (ع) و امام زین العابدین (ع) و آغاز سال نو را به همه ایرانیان به ویژه جامعه دانشگاهی دانشگاه صنعت نفت تبریک و شادباش عرض می‌نماییم‌.
ضمن آرزوی روزهای بهتر از گذشته، سلامت و سعادت را در سالی که پیش رو داریم برای یکایک شما عزیران و خانواده محترمتان از خداوند منان خواستاریم.

روابط عمومی دانشگاه صنعت نفت

روابط عمومی دانشگاه