۱۳۹۹/۱۰/۱۷
استاد دانشگاه صنعت نفت در جمع دانشمندان برتر كشور در حوزه ارتباط با صنعت قرار گرفت

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به منظور شناسایی دانشمندان برتر کشور در حوزه ارتباط با صنعت و جامعه، اعضای هیئت علمی دانشگاه‌­ها، پژوهشگاه­‌ها و مراکز آموزش عالی کشور را بر اساس معیارهای ذيل مورد ارزیابی قرار داد.

· مشارکت در فعالیت­‌ها و برنامه­‌ریزی­‌های ملی و منطقه‌­ای

· اجرای قراردادهای پژوهشی تقاضا محور

· ارائه دستاوردهای مهم و موثر در رفع مشکلات کشور

· همکاری با نهادها و صنایع کشور برای بهبود بهره‌­وری و کارآیی

· ایجاد شبکه‌های علمی و تشکل­‌های تخصصی اثرگذار در امور اجتماعی، اقتصادی و صنعتی

در اين راستا آقای دکتر رضا مسیبی بهبهانی استاد و معاون پژوهش و فناوري دانشگاه صنعت نفت در جمع دانشمندان برتر کشور در حوزه همکاری ارتباط با صنعت و جامعه قرار گرفتند.

اين موفقيت را به اين استاد ارجمند و جامعه دانشگاهي دانشگاه صنعت نفت تبريك عرض مي‌نمائيم.

فرم معرفي دانشمندان برتر در همكاري با جامعه و صنعت

معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه