۱۳۹۹/۰۶/۱۸
دوره‌های مجازی كنترل فوران چاه در دانشكده نفت اهواز برگزار گردید
دوره‌هاي مجازي كنترل فوران چاه سطح 2 (بدون نياز به دستگاه) در دانشكده نفت اهواز برگزار گرديد.

دانشكده نفت اهواز طي يك سال گذشته و تا پيش از شيوع بيماري كرونا به عنوان يكي از معدود مراكز مورد تائيد آموزش مركزي شركت ملي نفت ايران، با در اختيار داشتن دستگاه شبيه‌ساز حفاري (Drillsim5000)، اقدام به برگزاري دوره‌هاي كنترل فوران چاه سطح 2 (بدون نياز به دستگاه و سطح 3 و 4 (با استفاده از Drillsim5000) نموده و بيش از 450 نفر از پرسنل مرتبط با صنعت حفاري شاغل در شركت‌هاي تابعه و همچنين شركت‌هاي خصوصي را آموزش داده است. پس از شيوع بيماري كرونا و متوقف شدن برگزاري دوره‌هاي حضوري، به همت واحد آموزش‌هاي حرفه‌اي و آزاد دانشكده و با همكاري شركت دانش بنيان انرژي پارسيان، برگزاري مجازي دوره‌هاي كنترل فوران چاه سطح 2 در بستر سامانه الكترونيكي آموزش‌هاي حرفه‌اي و آزاد دانشگاه آغاز گرديده است. تاكنون دوره‌هايي با حضور پرسنل شركت حفاري تدبير و عمليات اكتشاف برگزار شده و ديگر دورهاي شركت‌هاي مذكور و همچنين ساير متقاضيان نيز در حال برنامه‌ريزي مي‌باشد.

معاونت آموزشي و پژوهشي دانشكده نفت اهواز