۱۳۹۹/۰۳/۲۷
اولین دوره مسابقات ورزش های الكترونیك دانشجویان دانشگاه‌های سراسر كشور برگزار می‌گردد
اولین دوره مسابقات ورزش های الکترونیک دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور در روزهاي 25، 26 و 27 تير ماه سال جاري برگزار خواهد شد.

با همکاری فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی و انجمن ورزش‌های الکترونیک، به‌منظور ایجاد نشاط و شادابی بین دانشجویان در شرایط ویژه کنونی، اولین دوره مسابقات ورزش‌­های الکترونیک دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور در رشته‌های (Quiz of Kings- Call of Duty- Subway Surfers-Clash Royale eFootball PES2020- FIFA20 Rainbow Six) برگزار می‌گردد.

• حداكثر مهلت ثبت‌نام: يك‌شنبه ۲۲ تیر ماه
  • زمان برگزاري مسابقات: روزهای 25، 26 و 27 تیر ماه

شرایط برگزاری مسابقات:

1. دانشجویان شرکت‌کننده با درج شماره دانشجویی از ۵۰% تخفیف ورودی مسابقات بهره‌مند خواهند شد.

2. ثبت‌نام مسابقات در درگاه معرفی شده از طرف انجمن ورزش‌های الکترونیک به آدرس : lresa.ir/students انجام مي‌گردد.

3. مسابقات براساس استانداردهای جهانی مورد تایید فدراسیون جهانی ورزش­های الکترونیک IESF برگزار خواهد شد.

4. به نفرات برتر جوایزی اهدا خواهد شد.

معاونت دانشجويي و فرهنگي- اجتماعي دانشگاه