۱۳۹۹/۰۳/۲۱
دومین جشنواره نوآوری و فناوری ملی با عنوان ایده‌شو بهشتی برگزار خواهد شد
دومين جشنواره نوآوری و فناوری ملی با عنوان ایده‌شو بهشتی در مرداد ماه سال جاري و به‌صورت مجازي برگزار خواهد شد..

به همت معاونت فرهنگي اجتماعي دانشگاه شهيد بهشتي و با همكاري اداره كل فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و در راستای شناسایی، توانمند‌سازی و تجاری‌سازی ایده‌های برگزیده ملی و تقدیر از دستاوردها و فعالیت‌های کارآفرینانه دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور، دومين جشنواره نوآوری و فناوری ملی با عنوان ایده‌شو بهشتی در مرداد ماه سال جاري و به‌صورت مجازي برگزار خواهد شد.

ارزش‌گذاري و اهميت بخشيدن به تلاش دانشجويان در راستاي توليد علم و تحقق اهداف دانشگاه كارآفرين از اهداف اين جشنواره مي‌باشد.

علاقمندان مي‌توانند جهت دريافت دستورالعمل و راهنماي ثبت‌نام در جشنواره اينجا را كليك نمايند.

معاونت دانشجويي و فرهنگي- اجتماعي