۱۳۹۹/۰۲/۰۹
پویش دانشجویی مبارزه با كرونا با نام "زندگی دست یاریگر توست" راه‌اندازی شد
دانشجويان مي‌توانند در چهار محور؛ پيشگيري، مقابله، تاب‌آوري و مستندسازي در اين پويش ملي و دانشجويي شركت نمايند.

در شرايطي كه شيوع ويروس كوويد-19 تمامي عرصه‌هاي زندگي اجتماعي مردم را تحت تأثير قرار داده است، مواجهه و كاهش هزينه‌ها و پيامدهاي آن، عزم ملي و تلاش مضاعفي را مي‌طلبد.

در همين راستا، فراخوان «پویش دانشجویی مقابله با کرونا» با مشارکت معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقيقات و فناوري راه‌اندازی شد تا دانشجویان در چهار محور «پیشگیری»، «مقابله»، «تاب‌آوری» و «مستندسازی» بتوانند در این پویش ملی شرکت کنند.
باتوجه به اعلام آمادگی دانشجویان بسیاری برای مشارکت و کمک‌رسانی به مردم و درجهت مبارزه با بیماری کرونا، مقرر شد با مشارکت دو وزارتخانه علوم و بهداشت، پویش دانشجویی مقابله با کرونا در دانشگاه‌های سراسر کشور  راه‌اندازی شود.
این پویش ملی و دانشجویی با نام # زندگی دست یاریگر توست با حضور دانشجویان داوطلب و با هدف کمک‌رسانی برای شکست بیماری کرونا شکل گرفته است.
با توجه به فراخوان "پویش دانشجویی مقابله با کرونا"، سامانه ثبت‌نام دانشجویان برای مشارکت در این پویش ملی راه‌اندازی شد و از این پس دانشجویان می‌توانند با مراجعه به لینک
http://itmfd.behdasht.gov.ir/page/corona نسبت به ثبت‌نام در این پویش ملی اقدام کنند.

معاونت دانشجويي و فرهنگي - اجتماعي دانشگاه