۱۳۹۸/۱۲/۲۱
به همت مرکز توسعه نظام مدیریت دارایی‌های فیزیکی دانشگاه صنعت نفت؛
دو دوره آموزشی و یك كارگاه آموزشی برگزار گردید
دوره‌هاي آموزشي ويژه كاركنان و مسئولين و كارگاه آموزشي ويژه اساتيد و دانشجويان دانشكده نفت شهيد تندگويان آبادان برگزار گرديد.

دوره آموزشی اول، « آشنایی با روش پیاده‌سازی نظام مدیریت یکپارچه دارایی‌های فیزیکی بر اساس مدل IAM  استاندارد ISO55000 »  ویژه مدیران و رؤسای شرکت پالایش نفت آبادان و با حضور مدیر مرکز توسعه نظام مدیریت دارایی‌های فیزیکی دانشگاه صنعت نفت برگزار گردید.

این دوره آموزشی مورد استقبال گسترده بیش از 40 نفر از مدیران و رؤسای بخش‌های مختلف شرکت پالایش نفت آبادان قرار گرفت.

دوره آموزشی دوم، دوره یک روزه آشنایی با اصول و مبانی مدیریت دارايي‌های فیزیکی ویژه رؤسای ایمنی و بازرسی فني شرکت ملی گاز ایران در تهران برگزار گرديد. در اين دوره مباحثی در خصوص اصول و مبانی مدیریت دارایی‌های فیزیکی شامل مفاهیم و مبانی مقدماتی، استانداردها، معیارهای تعالی سیستم‌های مدیریت دارایی فیزیکی در مدل‌های موجود، نحوه ارزیابی بلوغ و ممیزی سازمان و مفاهیم مرتبط دیگر ارائه گردید.

سومین جلسه از سری جلسات Study Group  به صورت کارگاه آموزشی و با موضوع مدیریت دارایی‌های فیزیکی  "Physical Asset Management" برگزار گرديد. این کارگاه با همکاری مرکز و انجمن بین‌المللی نفت (SPE) ویژه اساتید و دانشجویان در دانشکده نفت آبادان اجرا گردید.

معاونت آموزش‌هاي حرفه‌اي و آزاد دانشگاه