۱۳۹۸/۱۱/۰۸
آئین امضا تفاهم‌نامه همكاری مشترك دانشگاه صنعت نفت و شركت مهندسی و توسعه گاز ایران
این تفاهم‌نامه با شرکت مهندسی و توسعه گاز در زمینه خدمات HSE و پدافند غیر عامل و در راستای ارائه خدمات تخصصی و حرفه‌ای به بدنه‌ی صنعت عظیم گاز کشور منعقد گردید.

آئین امضا تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان دانشگاه صنعت نفت و شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به منظور ایجاد و گسترش همکاری‌های علمی، آموزشی و پژوهشی در تاریخ 98/11/07 انجام شد.

هدف از تنظیم و اجرای این تفاهم‌­نامه، نیازسنجی آموزشی و توانمندسازی عوامل اجرایی، بررسی پروژه‌های تحقیقاتی پیشنهادی دانشگاه و توسعه فناوری موردنیاز، ارائه راهکارهای نوین مبتنی بر دانش روز در سطح بین‌المللی، برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی، برگزاری نشست‌های تخصصی و جلسات هم‌اندیشی و ...  می‌باشد.

این تفاهم‌نامه شامل 5 ماده و مدت زمان آن از زمان امضاء، 3 سال خواهد بود.

روابط عمومی دانشگاه