۱۳۹۸/۰۹/۱۷
ارتقاء مرتبه علمی 3 عضو هیات علمی دانشگاه صنعت نفت
مرتبه علمي آقايان دكتر هادي اسكندري، دكتر مسلم فتاحي و دكتر بهرام سلطاني سولگاني از استادياري به دانشياري ارتقاء يافت.

آقاي دكتر هادي اسكندري داراي مدرك دكتري در رشته مهندسي مكانيك- طراحي كاربردي از دانشگاه شيراز و عضو گروه مهندسي بازرسي فني دانشكده نفت شهيد تندگويان آبادان، آقاي دكتر مسلم فتاحي داراي مدرك دكتري مهندسي شيمي از دانشگاه صنعتي شريف و عضو گروه مهندسي شيمي دانشكده نفت شهيد تندگويان آبادان و آقاي دكتر بهرام سلطاني سولگاني داراي مدرك دكتري در رشته مهندسي نفت از دانشگاه صنعتي شريف و عضو گروه مهندسي نفت دانشكده نفت اهواز مي‌باشند.

اين موفقيت را به اساتيد گرانقدر، دانشجويان عزيز و كاركنان گرامي دانشگاه صنعت نفت تبريك عرض مي‌نمائيم.

معاونت آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه