۱۳۹۰/۰۲/۰۶
selectedimage
افتتاح مركز تحقیقات صنایع فراساحل نفت و گاز دانشكده علوم دریایی محمودآباد
در راستاي برنامه استراتژیک و طرح توسعه‌ی دانشکده علوم دريايي محمود آباد خصوصاً در زمینه‌های فراساحل نفت و گاز، نیاز به ایجاد يك مرکز تحقیقات احساس و به طور جدی مورد توجه قرار گرفت.

در راستاي برنامه استراتژیک و طرح توسعه‌ی دانشکده علوم دريايي محمود آباد خصوصاً در زمینه‌های فراساحل نفت و گاز، بعد از بازدیدها و جلسات متعدد با مسئولین شرکت‌هایی که در این زمینه فعالیت داشتند از جمله شرکت نفت فلات قاره، شرکت نفت و گاز خزر، پایانه‌های نفتی شمال، شرکت کشتی سازی صدرا و ... نیاز به ایجاد يك مرکز تحقیقات احساس و به طور جدی مورد توجه قرار گرفت، كه پس از طرح و تصویب آن در شورای پژوهشی دانشگاه همزمان با آغاز دهه‌ي مبارک فجر انقلاب شكوهمند اسلامي، مرکز تحقیقات صنایع فراساحل نفت و گاز دانشکده علوم دریایی محمودآباد در تاريخ 12 بهمن ماه سال جاري توسط جناب آقای دکتر راشد ریاست محترم دانشگاه صنعت نفت و با حضور اعضاء محترم هیأت رئیسه دانشگاه افتتاح گردید.

جناب آقاي مهندس رضائي ریاست محترم دانشکده علوم دریایی محمودآباد انجام پژوهش‌های کاربردی و صنعتی در زمینه‌ی صنایع فراساحل نفت و گاز، ایجاد زمینه‌ی مناسب به منظور همکاری متقابل دانشگاه‌ها ومراکز آموزش عالی و نیز مراکز پژوهشی مرتبط با این صنایع، طراحی و برگزاری دوره‌های مختلف مورد نیاز، برگزاری سمینارهای علمی وتخصصی، انتشار نشریات و کتب تخصصی را از اهداف این مرکز برشمردند و همچنین محورهای پژوهشی این مرکز را بشرح ذیل عنوان کردند

• خطوط لوله فراساحل

• تأسیسات فراساحل