۱۳۹۸/۰۷/۰۶
selectedimage
سخنرانی هفته دفاع مقدس
در هفته دفاع مقدس بین نماز ظهر و عصر ، که با حضور رییس محترم دانشگاه و رییس محترم دانشکده نفت آبادان و جمعی از اساتید ، کارکنان و دانشجویان برگزار گردید ، حاج آقا علوی کیا نماینده محترم دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه سخنانی ایراد نمودند. ایشان ضمن یادآوری رشادت‌ها  و از خودگذشتگی های رزمندگان جنگ تحمیلی مدیریت جهادی همچون آن دوران را لازمه پیشرفت و زمینه ساز ریشه کنی فساد اعلام نمودند.ایشان همچنین ضمن تبریک ۵ مهر روز شکست حصر آبادان که با صدور پیام بنیانگذار جمهوری اسلامی طی عملیات ثامن الائمه به پایان رسید به روح شهیدان علی الخصوص دو شهید گمنان که مزارشان در دانشکده نفت آبادان می باشد ، درود فرستادند.

پس از اقامه نماز مطابق هر چهارشنبه جهت یادآوری و تجدید عهد با شهیدان والا مقام این مرز و بوم، همه نمازگزاران با حضور در یادمان دو شهید گمنام با ذکر فاتحه‌ای با آرمان‌های امام و شهدای انقلاب اسلامی تجدید میثاق نمودند.