۱۳۹۹/۱۱/۰۵
حمایت از پروژه های تحصیلات تكمیلی

سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در نظر دارد در راستای تعامل متقابل با متولیان تولید و توسعه علم و دانش، به منظور بهبود فرآیندها، کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری با رعایت قوانین و مقررات بالادستی در وزارت نفت، اقدام به حمایت از پروژه های تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) در حوزه های مورد نیاز خود به شرح زیر مي نماید:

1- آمایش سرزمین

2- HSE (بهداشت، ایمنی، محیط زیست، مدیریت بحران و پدافند غیرعامل)

3- تأثیرات متقابل جامعه و صنعت (مطالعات جامعه شناسی، مسائل و امور فرهنگی و اجتماعی)

4- مسائل و مشکلات مرتبط با تحریم ها با رویکرد اثرات آن بر مناطق ویژه اقتصادی و صنایع نفت و گاز

5- مطالعات مرتبط با جذب سرمایه داخلی و خارجی جهت توسعه صنایع پایین دست.

6- مدیریت منابع انسانی با رویکرد شناخت چالش ها و مسائل نیرو و محیط کار (جانشین پروی، روانشناسی کار، انگیزش، بهبود عملکرد، شاخص های تأثیرگزار بر عملکرد، ارزیابی عملکرد و سایر مسائل این حوزه)

7- برنامه ریزی استراتژیک

8- کارآفرینی در حوزه مشاغل وابسته به صنعت.

جهت اطلاع از مراحل گردش کار مربوط به تعریف و تصویب پروژه های مذکور به درگاه اینترنتی آن سازمان به نشانی www.Pseez.ir  مراجعه نمائید.