الخميس, ديسمبر 13, 2018

معاونت پژوهش و فناوري

معرفی فعالیت‌های
    پژوهشی دانشگاه

يكي از مهمترين امور در زمينه پژوهش، نهادينه کردن و يکپارچگي برنامه‌هاي پژوهشي در دانشگاه مي‌باشد. اين برنامه‌ها شامل تدوين و اجراي سياست‌هاي هماهنگ کننده و نظارتي جهت انجام فعاليت‌هاي پژوهشي در دانشکده‌هاي مختلف، توسعه همکاري با مراکز علمي و پژوهشي، پشتيباني و تدارک دراجراي طرح‌هاي پژوهشي، حمايت از پژوهشگران، برگزاري دوره‌ها و کارگاه‌هاي لازم جهت توانمندسازي پژوهشگران، تجهيز کتابخانه‌ها و مراکز تحقيقاتي دانشکده‌ها و... مي‌باشد.

وظایف و اختیارات:

انجام دادن بررسيهاي لازم و اتخاذ تصميم در مورد فعاليتهاي پژوهشي و تحقيقاتي دانشگاه صنعت نفت.
    برنامه ريزي و تجهيز دانشگاه به منابع اطلاعاتي مانند بانكهاي اطلاعاتي و تخصصي آن لاين، تهيه مجلات علمي و تخصصي و كتب لازم جهت استفاده اساتيد ، دانشجويان و پژوهشگران.
    كمك به خريد نرم افزارهاي تخصصي مورد نياز ستاد، دانشكده ها و مراكز تحقيقاتي و كتابخانه هاي دانشگاه.
    سامان دهي و كمك به تجهيز آزمايشگاهها و مراكز تحقيقاتي دانشگاه در راستاي محورهاي تحقيقاتي مصوب.
    برنامه ريزي جهت طرحهاي پژوهشي ، مطالعاتي و تحقيقاتي و ارائه اهداف و تعيين اولويتهاي پژوهشي با توجه به نياز صنعت نفت و در قالب برنامه هاي ميان مدت و بلند مدت براي طرح در شوراي پژوهشي دانشگاه صنعت نفت.
    مطالعات لازم در زمينه ارزشيابي فعاليتهاي پژوهشي و ارزيابي عملكرد پژوهشي سالانه دانشگاه.
    تماس و برقراري ارتباط با موسسات و مراكز علمي و پژوهشي معتبر داخلي و خارجي به منظور توسعه همكاري در امور پژوهشي و مبادله خدمات علمي.
    نظارت بر اداره امور واحدهاي پژوهشي تابع و وابسته به دانشگاه و مركز تحقيقات دانشگاه.
    همكاري و تشريك مساعي و ارائه خدمات علمي ، فرهنگي و اجتماعي و برگزاري سمينارها و كنفرانسهاي علمي و اجراي كليه امور قراردادهاي تحقيقاتي و خدماتي بين دانشگاه صنعت نفت و ساير موسسات.
    پشتيباني و تدارك در اجراي طرح هاي پژوهشي ، حمايت از پژوهشگران ، برگزاري دوره ها و كارگاههاي لازم جهت توانمندسازي پژوهشگران ، تجهيز كتابخانه ها، آزمايشگاهها و مراكز تحقيقاتي دانشكده ها.
    نظارت بر حسن اجراي امور كتابخانه مركزي و كتابخانه هاي وابسته و مراكز اسناد علمي دانشگاه و برنامه ريزي جهت استفاده اعضاي هيات علمي از فرصت هاي مطالعاتي داخلي و خارج برابر ضوابط مصوب.
    ايجاد هماهنگي در مورد تشكيل گروههاي تحقيق شامل اعضاي هيات علمي ، محققان، متخصصين و دانشجويان به منظور انجام دادن پروژه هاي پژوهشي و تحقيقاتي.
    بررسي و ارزيابي فعاليتهاي دانشگاه در چهارچوب برنامه هاي رشد و توسعه كشور در بخش آموزش عالي و نيازمنديهاي صنعت نفت.
    ارائه گزارش هاي توجيهي لازم به رئيس دانشگاه.
    نظارت بر حسن انجام فعاليتهاي مرتبط به امور پژوهشي و تحقيقاتي دانشگاه.
    كمك به اعزام اعضاء هيات علمي و دانشجويان كارشناسي ارشد و دكتري به خارج از كشور جهت شركت در كنفرانس¬ها و ارائه مقالات علمي.
    نظارت بر خريد كتب كتابخانه ها و مجلات علمي مورد نياز.
    برگزاري دوره ها و كارگاههاي لازم جهت توانمندسازي پژوهشگران.
    ساماندهي و نظارت بر فعاليتهاي انجمن هاي علمي دانشجويي دانشگاه.
    همكاري و مشاركت فعال در شوراهاي آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه و كميته منتخب دانشگاه.
    عضويت و مشاركت فعال در جلسات شوراي پژوهشي چهارشركت اصلي و كمك به تدوين برنامه پژوهشي شركتهاي اصلي ، تصويب طرح ها و نظارت بر حسن انجام امور مربوطه.
    برنامه ريزي و نظارت بر امور دفتر ارتباط با صنعت.
    برنامه ريزي لازم در جهت اجراي سياستهاي پژوهشي مصوب وزارت نفت ، وزارت علوم و فناوري و هيئت دولت.
    كمك به چاپ و انتشار آثار علمي اعضاء هيات علمي.
    كمك به انجام طرح هاي پژوهشي مستقل توسط اعضاء هيات علمي در دانشگاه.
    تشكيل گروه هاي پژوهشي و تحقيقاتي شامل اعضاء هيأت علمي و دانشجويان مراكز آموزشي تابعه دانشگاه به منظور انجام فعاليت هاي پژوهشي و تحقيقاتي در زمينه هاي مختلف.

واحدهاي تابعه اين معاونت به شرح زير مى باشد:

اخبار و اطلاعیه های حوزه معاونت پژوهشی
    دسته بندي اخبار