معرفی معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی

معرفی فعالیت‌های آموزشى دانشگاه

دانشگاه صنعت نفت با سرمايه‌گذاري كلان بر روي دانشجويان و بهره‌گيري از امكانات فوق‌العاده آموزشي، امكانات لازم را جهت رشد بار علمي و پيشرفت دانشجويان در سطوح عالي فراهم نموده است.

در اين راستا واحدهاي آموزشي دانشگاه، با تدوين، برنامه‌ريزي و اجراي طرح‌هاي آموزشي، و نظارت بر حسن اجراي اين طرح‌ها (در دوره‌هاي آموزشي عالي، تكميلي و كوتاه‌مدت) و همچنين ارزيابي آموزشي دانشجويان و اعضاي هيئت علمي، در جهت بالا بردن سطح كيفي آموزش در دانشگاه تلاش مي‌نمايند.

اهم وظایف:

• تهيه و پيشنهاد آئين‌نامه‌هاي مختلف آموزشى، با همکاري مسئولان ذیربط
  • تدوين و پيشنهاد برنامه‌هاي آموزشي دانشگاه و نظارت بر اجراي آن‌ها پس از تصويب
  • ارزيابي پيشرفت تحصيلي دانشجويان
  • مطالعه و اتخاذ تصميم درباره مسائل آموزشي و تنظيم برنامه‌هاي درسي و امتحاني
  • نظارت بر اجراي مقررات و آئين‌نامه‌هاي آموزشى، از طريق دفتر نظارت و ارزيابي آموزشى دانشگاه
  • نظارت بر برگزاري آزمون سراسري کارشناسي‌ارشد و دکتري که در حوزه  دانشگاه برگزار مى‌شود

واحدهاي تابعه اين معاونت به شرح زير مى‌باشد:

اخبار و اطلاعیه های حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی
دسته بندي اخبار