۱۳۹۷/۱۰/۱۰
افتتاحیه اولین دوره آموزش پدافند غیرعامل در حوزه نفت و گاز
بر اساس اهداف و مأموريت‌هاي دانشگاه صنعت نفت در رويكرد جديد فعاليت‌هاي خود در خصوص اجراي دوره‌هاي آموزشي صلاحيت‌هاي حرفه‌اي، دوره‌هاي پدافند غيرعامل در حوزه نفت و گاز برنامه‌ريزي و برگزار گرديد.

مراسم افتتاحيه اولين دوره آموزشي صلاحيت حرفه‌اي مهندسين و كارشناسان شركت‌هاي مشاوره‌اي در حوزه نفت و گاز با حضور مسئولين سازمان پدافند غيرعامل كشور، مديركل پدافند غيرعامل استان مازندران و مسئولين دانشگاه صنعت نفت در روز دوشنبه مورخ 97/10/10 در دانشكده علوم دريايي محمودآباد برگزار گرديد.

در راستاي ضوابط كلي پدافند غيرعامل در وزارت نفت و با توجه به اهميت دفاع و صيانت از زيرساخت‌ها و تأسيسات حياتي كشور بر اساس تأكيدات و رهنمودهاي مقام معظم رهبري (مدظله‌العالي) از طريق پدافند غيرعامل مبتني بر دانش روز و علمي كه عامل اصلي پايداري تأسيسات اساسي و زيربنايي هر كشوري بويژه در صنايع حساس و حياتي نفت و گاز مي‌باشد و همچنين بر اساس اهداف و مأموريت‌هاي دانشگاه صنعت نفت در رويكرد جديد فعاليت‌هاي خود در خصوص اجراي دوره‌هاي آموزشي صلاحيت‌هاي حرفه‌اي، دوره‌هاي پدافند غيرعامل در حوزه نفت و گاز بمنظور دستيابي اهداف مورد نظر برنامه‌ريزي و برگزار گرديد.

معاونت آموزش‌هاي حرفه‌اي و آزاد