۱۳۹۹/۱۲/۱۰
شناسایی سیستم
كتاب شناسايي سيستم تاليف آقاي دكتر كريم سلحشور به عنوان يك مرجع كامل براي استفاده در تمامي رشته‌هاي علوم مهندسي در زمينه شناسايي سيستم محسوب مي‌گردد.

كتاب شناسايي سيستم

مباني نظري و كاربردي

مولف: آقاي دكتر كريم سلحشور

معرفي كتاب:

موضوع شناسايي سيستم از قدمت تاريخي طولاني برخوردار است. گرچه، اين موضوع در حوزه مهندسي كنترل تعريف شده است، وليكن به لحاظ محتوايي در تمامي رشته‌هاي علوم مهندسي تظاهر پيدا مي‌كند. زيرا، در تمامي مباحث علوم مهندسي، معمولاً، يك محقق با يك پديده يا سيستمي نامعلوم سروكار دارد كه بخش مهمي از تحقيق او صرف كسب آگاهي از رفتار آن پديده يا سيستم در شرايط عادي و پي‌بردن به رفتار احتمالي پديده يا سيستم، تحت شرايط خاص معطوف مي‌گردد. بنابراين، استفاده از روش‌هاي مختلف در شناسايي سيستم، اين امكان را فرآهم مي‌آورد كه با در اختيار داشتن داده‌هاي تجربي از پديده يا سيستم مورد نظر، يك مدل عملكردي از رفتار آن را به دست آورد. كتاب حاضر، مجموعه‌اي از روش‌هاي شناسايي را براي به دست آوردن يك مدل رفتاري در يك پديده يا سيستم ارائه مي‌دهد. بنابراين، مخاطبان بالقوه اين كتاب، دانشجويان تمامي رشته‌هاي علوم مهندسي هستند كه براي اولين بار با مفاهيم "شناسايي سيستم" مواجه مي‌شوند.

در این کتاب، سعی شده است دو اصل کلیدی در آموزش مخاطبان رعایت گردد. آموزش مبانی نظری به همراه تنوّعی از مثال­‌های عملی و واقعی و ارائه کدها و برنامه­‌های شبیه‌­سازی مربوط به روش­‌های شناسایی در محيط بسته نرم‌افزاري متلب (MATLAB)، ارائه شده تا امکان درک مفاهیم طراحی شده در کتاب، با اجرای عملی روش­‌های نظری در محیط کامپیوتری، عمیق­‌تر گردد. در نتیجه، کتاب حاضر سعی نموده است ارتباط بین مفاهیم نظری و زمینه­‌های کاربردی را برای مخاطب خود از دانشگاه و صنعت فرآهم نماید.

مشخصات فيزيكي:

فصل سوم: شناسايي سيستم با روش آناليز پاسخ فركانسي

فصل چهارم: شناسايي سيستم با روش آناليز همبستگي

فصل پنجم: روش‌هاي شناسايي پارامتريك خارج خط

فصل ششم: شناسايي سيستم مبتني بر پيشگويي خطاي خروجي (PEM)

فصل هفتم: روش‌هاي شناسايي پارامتريك روي خط

فصل هشتم: شناسايي سيستم به روش زير فضا