۱۳۹۹/۱۲/۰۳
دومین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی برگزار گردید
دومین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی از روز دوشنبه ۲۷بهمن ماه لغايت چهارشنبه ۲۹ بهمن ماه در جزیره کیش برگزار گردید.

در حاشیه این رویداد، دکتر مسیبی بهبهانی معاون پژوهش و فناوري دانشگاه صنعت نفت با دستیار ویژه وزیر نفت دیدار و جهت تاسیس شعبه پارک علم و فناوری وزارت نفت در خوزستان مذاکره نمودند.

همچنین ايشان جلساتی را با آقای دکتر وحدت ریاست محترم صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، آقای دکتر وطنی مشاور عالی معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و معاون فناوری سازمان منطقه آزاد کیش و مدیران عامل شرکت‌های صنایع پتروشیمی خلیج فارس، اروند، کارون و تندگویان برگزار نمودند.

اين نمایشگاه با محوريت عناوين ذيل برگزار گرديد.

* انتقال دانش فنی و خدمات مهندسی

* مواد شیمیایی، کاتالیست‌ها و تجهیزات