۱۳۹۹/۱۰/۲۰
در اختتاميه هفته پژوهش و فناوري؛
از پژوهشگران و فناوران برتر استان خوزستان تجلیل به عمل آمد
در این مراسم از پژوهشگران برگزیده دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی، مراکز تحقیقاتی و دستگاه‌های اجرایی استان تقدیر گرديد.

آئين اختتامیه هفته پژوهش و فناوری و همچنین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان خوزستان روز چهارشنبه مورخ ۱۰ دی ماه ۹۹ به صورت مجازی و با حضور مسئولان استانی و تعدادی از پژوهشگران برگزار گردید. در این مراسم از پژوهشگران برگزیده  دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی، مراکز تحقیقاتی و دستگاه‌های اجرایی استان تقدیر به عمل آمد.

در میان برگزیدگان هیئت علمی دانشگاه‌ها در محور فنی و مهندسی، آقای دکتر خلیل شهبازی عضو هیئت علمی دانشگاه صنعت نفت، در میان دانشجویان برگزیده مقطع دکتری، آقای وفا فیضی دانشجوی دکتری دانشکده نفت اهواز و در میان دانشجویان مقطع کارشناسی‌ارشد، آقای حسین بهرامی‌نژاد دانشجوی دانشکده نفت آبادان به عنوان پژوهشگران برتر استان برگزیده شدند.

اين موفقيت را به اين عزيزان و جامعه دانشگاهي دانشگاه صنعت نفت تبريك عرض مي‌نمائيم.

معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه