۱۳۹۹/۱۰/۱۳
كارگاه آموزشی مجازی "آشنایی با شیوه‌های جستجو در پایگاه‌های آكادمیك بین‌المللی" برگزار خواهد شد
انجمن علمی «مهندسی مکانیک» با همکاری انجمن علمی «مهندسی نفت»، کارگاه آموزشی مجازي «آشنایی با شیوه‌های جستجو در پایگاه‌های آکادمیک بین‌المللی» را برگزارمي‌ نماید .

انجمن علمی «مهندسی مکانیک» با همکاری انجمن علمی «مهندسی نفت» دانشگاه صنعت نفت در نظر دارد جهت آشنایی دانشجویان و علاقمندان با روش‌های تحقیقات دانشجویی، کارگاه آموزشی مجازي «آشنایی با شیوه‌های جستجو در پایگاه‌های آکادمیک بین‌المللی» را برگزار نماید.

مدرس دوره: آقاي احمد شریف‌زاده

زمان: سیزدهم، پانزدهم و هفدهم دی ماه، ساعت ۲۰ الي ۲۲

سرفصل‌های وبینار:

- آشنایی با پایگاه‌های اطلاعاتی روز دنیا

- چگونگی جستجو از منابع مختلف مانند core, willey, scopus, proquest, pubmed,Elisvier و دریافت مقالات رایگان

- آشنایی با دریافت منابع پایان‌نامه‌ها از منابع مختلف بین‌المللی

- آشنایی با انواع دسته‌بندی مقالات مختلف

هزینه شرکت در دوره 300/000 ريال (سيصد هزار ريال) مي‌باشد. در پايان دوره به شركت‌كنندگان گواهينامه معتبر اهدا خواهد شد.

لينك ورود: https://sanjide.com/event/singleevent.php?pid=285

علاقمندان مي‌توانند در موعد مقرر، از طريق لينك‌ بارگذاري شده‌ی فوق، وارد سامانه آموزش مجازي دانشگاه صنعت نفت شده و به فضاي كلاس دسترسي پيدا نمايند.

معاونت پژوهشي دانشكده نفت آبادان