۱۳۹۹/۰۳/۰۶
میدان نفتی فروزان در قالب طرح میدان‌محور به دانشگاه صنعت نفت واگذار گردید

در راستای اجرای طرح ملی توسعه فناورانه میادین نفتی، طی توافق‌نامه‌ای مشترک میان شرکت ملی نفت ایران و دانشگاه صنعت نفت، میدان نفتی فروزان در قالب طرح میدان‌محور به دانشگاه صنعت نفت واگذار گردید. از اهداف اصلی اجرای این طرح‌ها می‌توان به افزایش ضریب ازدیاد برداشت مخازن، رفع چالش‌های عملیاتی تولید و خلق نوآوری‌ها اشاره کرد. همچنین با توجه به فلسفه وجودی دانشگاه صنعت نفت، افزایش همکاری میان دانشگاه صنعت نفت و صنعت نفت نیز از دیگر دستاوردهای این طرح‌ها می‌باشد.

لازم به ذکر است که پیش از این نیز طرح پژوهشی میدان‌محور گچساران با هدف انجام مطالعات پژوهشي و فناورانه به منظور توسعه فناوري‌ها در جهت بهينه‌سازي فرآيندهاي توليد و افزايش ضريب بازيافت به دانشگاه صنعت نفت محول گردیده بود.

معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه