۱۳۹۸/۰۹/۱۶
پیام تبریك رئیس دانشگاه صنعت نفت به مناسبت روز دانشجو

ضمن عرض تسليت به مناسبت سالروز وفات حضرت معصومه (س)، فرارسيدن 16 آذر، روز مقاومت و ايستادگي دانشجويان اين سرزمين در برابر استعمار غرب، استبداد و خودكامگي را به همه‌ي دانشگاهيان بويژه جامعه دانشگاهي دانشگاه صنعت نفت تبريك و تهنيت عرض مي‌نمايم.

امروزه دانشگاهيان، ميراث‌داران تفكر شهيداني هستند كه براي تحقق آرمان‌هاي خود و به ثمر نشستن انقلاب بزرگ اسلامي از خون پاك خود گذشتند. پس وظيفه‌ي تك تك ما است كه ادامه دهنده‌ي راه اين بزرگواران بوده و تا پيروزي نهايي، دست از مبارزه برنداريم و علي‌رغم تحميل تمام محدوديت‌ها، همواره حامي اهداف والاي انقلاب اسلامي باشيم تا دشمنان نتوانند گزندي به اين مرز و بوم وارد نمايند.

موفقـيت همه‌ي شما عزيـزان را با تكيه بر بصــيرت، روشن‌بيني و مجاهـدت در جهت توليـد علم و دانش در مسير نيل به اهداف نظام مقـدس جمـهوري اسـلامي ايـران در سـايه توجـهات حضرت صاحب الزمان (عج) و منويات مقام معظم رهبري (مدظله العالي) از خداوند متعال مسئلت دارم.

کریم سلحشور

رئیس دانشگاه صنعت نفت