رو عنوان : در راستاي ارائه خدمات تخصصي؛
عنوان : دانشگاه صنعت نفت و شركت ملی حفاری ایران دو توافق‌نامه‌ همكاری امضا نمودند
 ۱۳۹۷/۰۷/۰۳

امتیاز :  ۱.۰۰ |  مجموع :  ۱

در راستاي ارائه خدمات تخصصي و فراگير دانشگاه صنعت نفت به شركت‌هاي اصلي، فرعي و ادارات ستادي وزارت نفت و با عنايت به نقش اساسي آموزش در توسعه سرمايه انساني، دو توافق‌نامه همكاري بين شركت ملي حفاري ايران به نمايندگي آقاي مهندس سپهر سپهري مدير عامل شركت و دانشگاه صنعت نفت به نمايندگي آقاي دكتر سيد مهدي ميرركني معاون آموزش‌هاي حرفه‌اي و آزاد دانشگاه در سوم مهر ماه سال جاري امضا شد.

هدف از تنظيم هر دو توافق‌نامه كه يكي در زمينه‌هاي آموزشي، پژوهشي و مشاوره‌اي در راستاي توسعه و تعالي مديريت دارايي‌هاي فيزيكي و ديگري در زمينه‌هاي علمي و آموزشي است، ايجاد زمينه‌هاي مناسب جهت همكاري با در نظر گرفتن كليه امكانات طرفين اعم از توانمندي‌هاي علمي، فني، منابع انساني، اطلاعاتي، تخصصي و امكانات اجرايي مي‌باشد.

هركدام از توافق‌نامه‌ها در 10 ماده و با مدت زمان 5 ساله تنظيم شده‌اند.

با توجه به رسالتي كه وزارت نفت در حوزه آموزش‌هاي حرفه‌اي و آزاد‌ براي دانشگاه صنعت نفت در نظر گرفته، فعاليت‌هاي معاونت آموزش‌هاي حرفه‌اي و آزاد دانشگاه توسعه يافته و بر اساس آن، آمادگي برگزاري دوره‌هاي تخصصي و حرفه‌اي آموزشي كوتاه و بلند مدت مورد نياز شركت‌هاي تابعه وزارت نفت فراهم گرديده است.