عنوان : كتابخانه‌ای به قدمت دومین مركز آموزش عالی كشور
 ۱۳۹۷/۰۳/۰۹

امتیاز :  ۵.۰۰ |  مجموع :  ۱

كتابخانه‌هاي غني و با كيفيت، بعنوان قلب و مركز فعاليت‌هاي پژوهشي و آموزشي و همچنين پايه‌هاي بنيادين تحقيق و توسعه، در فرآيند رشد و پيشرفت جوامع، نقش حياتي دارند. کتابخانه‌ي دانشکده نفت آبادان نيز یکی از قدیمی‌ترین کتابخانه‌های تخصصی کشور در زمینه‌ي نفت و صنایع پالایش بوده که همزمان با تاسیس اين دانشکده در سال 1318 فعالیت خود را آغاز نموده است. دارا بودن حدود ده هزار عنوان کتاب به زبان‌های لاتین و فارسی در زمینه‌های مختلف نفتي از ویژگی‌های مهم این کتابخانه می‌باشد و می‌توان از آن به عنوان یکی از غنی‌ترین کتابخانه‌های کشور در منابع لاتین در حوزه نفت و صنایع پالایش نام برد. اين كتابخانه مجهز به سامانه جامع مديريت کتابخانه دانشگاه بوده که دانشجویان با عضویت در آن مي‌توانند از منابع و مستندات کتابخانه‌ مطلع گردند.

از دیگر مزایای مهم کتابخانه‌ي دانشکده نفت آبادان مي‌توان به مجهز بودن آن به سیستم کتابخانه دیجیتال نام برد. در این سامانه بیش از 5300 عنوان کتاب دیجیتال همراه با متن کامل کتاب، حدود 200 عنوان از استانداردها، حدود 200 عنوان از پایان‌نامه‌های دانشجویان مقطع کارشناسی‌ارشد و هچنین بیش از 100 عنوان از مجلات و ژورنال‌های معتبر قرار گرفته است.