• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۱۰/۱۸
مراسم بزرگداشت شهید سپهبد قاسم سلیمانی در دانشكده نفت آبادان برگزار شد
اين مراسم روز چهارشنبه و قبل از نماز ظهر و عصر در نمازخانه دانشكده نفت شهيد تندگويان آبادان برگزار گرديد.

اين مراسم چهارشنبه (امروز) مورخ 98/10/18 و قبل از نماز ظهر و عصر در نمازخانه دانشكده نفت شهيد تندگويان آبادان، با حضور حجت‌السلام و المسليمن موسوي‌فرد نماينده محترم ولي فقيه در استان و امام جمعه شهرستان اهواز، امام جمعه شهرستان آبادان، فرماندار ويژه شهرستان آبادان، اساتيد، كاركنان و دانشجويان دانشگاه صنعت نفت برگزار شد.

مراسم با تلاوت آياتي چند از كلام‌الله قرآن مجيد آغاز و در ادامه حاج محمد بدري از مداحان اهل بيت به مديحه‌سرايي پرداختند.

سپس حجت‌السلام و المسليمن موسوي‌فرد نماينده محترم ولي فقيه در استان و امام جمعه شهرستان اهواز به ايراد سخنراني پرداختند. ايشان ضمن تسليت به مناسبت ايام فاطميه و همچنين گراميداشت ياد و خاطره سردار شهيد سپهبد قاسم سليماني اظهار داشتند كه: در حديث كساء همه ائمه با محوريت حضرت فاطمه (س) معرفي شده‌اند و خداوند اين خانواده را به عنوان الگويي براي خانواده‌هاي اسلامي معرفي كرده است.

ايشان با بيان ويژگي‌هاي اخلاقي و رفتاري شهيد حاج قاسم سليماني، عنوان نمودند كه شخصيت ايشان بود كه باعث گرديد شهيد سليماني سردار دل‌ها شوند و تشييع ايشان با شور و عزت همراه شود.

حجت‌السلام و المسليمن موسوي‌فرد فرمودند: امروز سخت‌ترين انتقام ما، شكستن اقتدار آمريكا بود كه شب گذشته توسط رزمندگان اسلام انجام گرفت.

در ادامه مراسم، نماز ظهر و عصر به امامت نماينده ولي فقيه در استان خوزستان اقامه گرديد.

در پايان مراسم حجت‌السلام و المسليمن موسوي‌فرد و ديگر مسئولين با حضور در يادمان شهداي گمنام دانشكده نفت آبادان، ضمن قرائت فاتحه، ياد اين عزيزان را گرامي داشتند.

منبع خبر
روابط عمومي دانشگاه