• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۱۰/۱۴
پیام تسلیت دانشگاه صنعت نفت به مناسبت شهادت سردار قاسم سلیمانی
شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی را به محضر مقام معظم رهبری، ملت انقلابی و سرافراز و خانواده معزز ایشان تسلیت عرض می‌نمائیم.

بسم رب الشهداء و الصدیقين

اولين بار نيست که دلی نورانی و سرشار از عشق به آرمان‌های بلند الهی، هدف تیر خشم و عناد جنایتکاران قرار می‌گیرد.

سرداري شجاع و محبوب که قهرمانانه در جبهه دفاع از ایران و در خارج از مرزهای کشور، خالصانه و با اقتدار خدمت کرد تا ایران اسلامی در امنیت و  آرامش به سر ببرد. تلاش بی وقفه حاج قاسم سلیمانی در مبارزه با گروهک تروریستی داعش او را به نماد مبارزه با تروریسم و افراطی‌گری در دنیای اسلام بدل کرده بود .بی تردید شهادت سردار سلیمانی آغاز حرکتی است که مبارزه و مقابله با آمریکا در همه زمینه‌های نظامی، سیاسی، بین‌المللی و علمی و فناوری را بسیار افزونتر از قبل می‌کند و انقلاب اسلامی را یک گام به جلوتر می‌برد.

روحش شاد و راهش پر رهرو  باد.

دانشگاه صنعت نفت

منبع خبر